ZF Hungária Kft.

Duális felsőfokú képzés a ZF Hungáriánál

 

A ZF Hungária Kft. a műszaki képzést nyújtó felsőoktatási intézményekkel több éve jól működő szakmai kapcsolatot ápol.

 

A duális képzésben tanulók szakmai, elméleti ismereteiket a felsőfokú intézményekben, egyetemeken sajátítják el, míg a gyakorlati oktatásuk a gazdálkodó szervezeteknél történik. Tanulmányaik befejeztével a diákok olyan versenyképes szaktudásra tesznek szert, melynek segítségével könnyebben boldogulnak majd a munkaerőpiacon. Ebben vállal nagy szerepet a ZF Hungária Kft. A 2015/2016-os tanévtől fogadunk felsőfokú duális hallgatókat a vállalatunknál.

A felsőoktatási intézménybe jelentkező diákok minden évben márciusig jelezhetik duális hallgatói szándékukat a vállalatunk felé, melyet egy céges kiválasztási folyamat követ áprilisban. A felvételi ponthatárok országos kihirdetése után, illetve a vállalat és az egyetem közötti konzultációt követően kiértesítésre kerülnek a felvételt nyert duális hallgatók.

 

 

Az Oktatási Hivatal duális felsőfokú képzésekkel foglalkozó internetes weboldalán (www.dualisdiploma.hu) megtalálható, hogy mely intézményekkel működik együtt cégünk. Jelenleg 4 duális hallgatót foglalkoztatunk vállalatunknál.

 

Jelentkezés módja a vállalathoz

 

Elektronikusan beküldendő anyagok a dualiskepzes@zf.com e-mail címre várjuk a következő csatolmányokkal:

  • fényképes önéletrajz
  • középiskolai bizonyítvány lezárt éveinek másolata
  • motivációs levél

Kapcsolattartó neve és beosztása: Simig Balázs, személyügyi munkatárs

Kapcsolattartó telefonszáma: +3636521736

Kapcsolattartó e-mail címe: balazs.simig@zf.com

 

„Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy részt vehetek ebben a képzési formában. Mire elvégzem az egyetemet, én már professzionális gyakorlati ismeretekkel rendelkezem majd, melyre a ZF Hungária Kft.-nél tettem szert.”

( Idézet a Debreceni Egyetem duális hallgatójától a ZF Hungária Kft.-nél eltöltött első év utáni tapasztalatairól)